Ha szeret a konyhában sürögni-forogni, akkor ezt a finomságot mindenképpen el kell készítenie! A halkrém a nap bármelyik szakában fogyasztható, hiszen finom és tápláló. Első alkalommal érdemes egy alapreceptet kipróbálni, amit idővel különböző összetevőkkel fel lehet turbózni.
A legfontosabb alapanyagot, vagyis a választott halfélét egy tálban jól össze kell törni, majd sóval és borssal fűszerezni. A sajtkrém és a citromlé hozzáadását követően jól össze kell dolgozni. Utolsó lépésként az apróra vágott hagymát, valamint a zöldfűszereket tegye bele és kavarja meg.
A halkrém majonézes változatáért sokan rajonganak, amit szintén egyszerű összedobni. Bármelyik variációt is próbálja ki, nem fog csalódni! Az elkészítését követően javasolt néhány órára hűtőbe tenni. A lehűtött finomság pirítóssal tálalva a legfinomabb.
A családtagok biztosan előszeretettel fogják fogyasztani. Halkrém válogatás egyébként az interneten keresztül is vásárolható. A díszdobozban elhelyezett konzervek ajándékként is megállják a helyüket.