A halkrém könnyen összedobható

Ha szeret a konyhában sürögni-forogni, akkor ezt a finomságot mindenképpen el kell készítenie! A halkrém a nap bármelyik szakában fogyasztható, hiszen finom és tápláló. Első alkalommal érdemes egy alapreceptet kipróbálni, amit idővel különböző összetevőkkel fel lehet turbózni.

A legfontosabb alapanyagot, vagyis a választott halfélét egy tálban jól össze kell törni, majd sóval és borssal fűszerezni. A sajtkrém és a citromlé hozzáadását követően jól össze kell dolgozni. Utolsó lépésként az apróra vágott hagymát, valamint a zöldfűszereket tegye bele és kavarja meg.

A halkrém majonézes változatáért sokan rajonganak, amit szintén egyszerű összedobni. Bármelyik variációt is próbálja ki, nem fog csalódni! Az elkészítését követően javasolt néhány órára hűtőbe tenni. A lehűtött finomság pirítóssal tálalva a legfinomabb.

A családtagok biztosan előszeretettel fogják fogyasztani. Halkrém válogatás egyébként az interneten keresztül is vásárolható. A díszdobozban elhelyezett konzervek ajándékként is megállják a helyüket.

Kategória: Vásárlás | Tags:

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás