Régi recept alapján készül a Panyolai pálinka

Panyolai pálinka

Panyolai pálinka

Léteznek olyan italok, amelyeknek az elkészítési módja nem sokat változott az évszázadok során. Ennek főként az lehet az oka, hogy egy olyan kifinomult eljárásról van szó, ami nem igényeli a módosítást, ugyanis annyira bevált. Természetesen a készítők mindig igyekeznek valami újdonságot belecsempészni, többek között a Panyolai pálinka receptjébe is.

Ennek eredményeképpen születtek meg a különféle ízesítések. A termék már elérhető, a hagyományosnak mondható szilva mellett, birsalma, szőlő, bodza, ribizli, cseresznye, körte kategóriában. A Panyolai pálinka egy igazi társasági ital, ami sohasem okoz csalódást. A spájzból ugyanúgy előkerülhet egy születésnap vagy kisebb baráti, családi összejövetel alkalmával.

A kellemes aroma olykor elég magas alkoholtartalommal rendelkezik, ezért csak óvatosan a kupicák ledöntésével, mert rövid idő alatt a részegség egy komoly fokát üthetjük meg. A Panyolai pálinka mértékkel történő fogyasztása jó hatással van a gátlások feloldására és egy kellemes hangulatot teremt, amiben az önfeledt beszélgetés olajozottá válik.

Kategória: Étel-Ital | Tags:

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás